Insure It AB

Stockholms län

Information

556581-5486 är organisationsnummer för bolaget Insure It AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Insure It AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Insure It AB finns i.

Insure It AB har varit registrerat sedan 1999-12-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Insure It AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-08.

Insure It AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Insure It AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Insure It AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50151718 eller genom brev på följande adress:
RÅDMANSGATAN 71, 113 60, Stockholm

Bolagets verksamhet skall vara att som neutral marknadsaktör bedriva rådgivning inom försäkrings- och finansområdet, försäkringsförmedling, tillhandahålla försäkrings- och finasiella lösningar, datalösningar med internet som bärare i samband med försäkringar samt att idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolagets verksamhet omfatta köp och försäljning samt renovering av Classis Cars, veteran- och specialbilar, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare utveckla, sälja och köpa samt förmedla mjukvaror såsom system. Hårdvaror såsom datorer med kringutrustning skall förmedlas, säljas och köpas.

Det finns olika personer som har en koppling med Insure It AB och det är Flensburg, Peter Mats Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Flensburg, Eva Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor,