Aller Magazine Advertising AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Aller Magazine Advertising AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aller Magazine Advertising AB är ett av dem. Statusen för Aller Magazine Advertising AB är att Bolaget är inaktivt.

Aller Magazine Advertising AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aller Magazine Advertising AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja annonsutrymme åt Hachette Sverige HB:s och Hachette Filipacchi Sverige AB:s produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aller Magazine Advertising AB inte är momsregistrerat.

Idag är Aller Magazine Advertising AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Aller Magazine Advertising AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4578044.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansson, Lars Martin Sebastian Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Ohlsson, Stefan Roger Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aller Magazine Advertising AB är Ohlsson, Stefan Roger som är född 1970 och har titeln Extern VD, Aller, Katinka Pernille som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Lars Martin Sebastian som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Willfors, Susanne Karin Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aller Magazine Advertising AB har 556581-4414 som sitt organisationsnummer.