Mediagruppen Stockholm MGS AB

Stockholms län

Information

Mediagruppen Stockholm MGS AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Mediagruppen Stockholm MGS AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forss, Eric Wiktor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fryksenius, Johan Axel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Bengt Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olde, Petrus som är född 1930 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mediagruppen Stockholm MGS AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mediagruppen Stockholm MGS AB på telefon 08-4422320.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att, förmedla, försälja, bedriva konsultverksamhet inom media samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mediagruppen Stockholm MGS AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mediagruppen Stockholm MGS AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mediagruppen Stockholm MGS AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-02 och Mediagruppen Stockholm MGS AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mediagruppen Stockholm MGS AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mediagruppen Stockholm MGS AB har 556581-1824 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.