T4 Typography AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mediabranschen, innefattande bland annat design, layout och grafisk produktion av tidningar och andra trycksaker. Bolaget skall även verka som rådgivare och utbildare gentemot mediaföretag. Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med utgivning av såväl böcker som tidningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T4 Typography AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är T4 Typography AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-12-23 så skapades T4 Typography AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

T4 Typography AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-08

556580-6386 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är T4 Typography AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med T4 Typography AB så går det att nå dem via telefon på 08-56636600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Burell, Kajsen Linnéa -Öst, Ulla Anna Christina

Följande personer är på något sätt aktiva inom T4 Typography AB är Burell, Kajsen Linnéa som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Öst, Ulla Anna Christina som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Anderson, Per Evert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Anderson, Hans Evert som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Pleijel, Stephane Carl Roger som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olofsson Linder, Eva Maria som är född 1950 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .