PW - Kommunikation AB

Stockholms län

Information

PW - Kommunikation AB är ett företag som finns i Stockholm. I PW - Kommunikation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerberg, Per Axel som är född 1949 och har titeln VD, Westerberg, Per Axel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Kerstin Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Dellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PW - Kommunikation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PW - Kommunikation AB på telefon 070-9986833.

Bolaget skall bedriva organisationsutveckling och säljträning. Bolaget skall även bedriva agenturverksamhet inkluderande handel med immateriella rättigheter inom förenliga verksamhets- områden. Konsulterande verksamheter främst avseende personal- administration samt att bedriva uthyrning av tjänster och idka med ovan angivna områden förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom inom och utom landet samt i samband därmed stående verksamhet.

Idag är PW - Kommunikation AB av bolagstypen Aktiebolag.

PW - Kommunikation AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PW - Kommunikation AB innehar ej F-skattsedel och PW - Kommunikation AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PW - Kommunikation AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

PW - Kommunikation AB har 556580-4654 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.