Kommunikationskraft Sverige AB

Stockholms län

Information

Kommunikationskraft Sverige AB är ett företag som finns i Stockholm. I Kommunikationskraft Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kjell Arne Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Moberg, Nils Erik Ragnar Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman Andersson, Ewa Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Moberg, Maria Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Borgström, Kurt Tomas som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kommunikationskraft Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kommunikationskraft Sverige AB på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer, kontorsmaskiner och datatillbehör, närverkskonsultationer, värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kommunikationskraft Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kommunikationskraft Sverige AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kommunikationskraft Sverige AB innehar ej F-skattsedel och Kommunikationskraft Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommunikationskraft Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kommunikationskraft Sverige AB har 556577-2703 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.