Attuned Solutions AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är IT-konsult samt aktiehandel och investment och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Attuned Solutions AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Attuned Solutions AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-10-29 så skapades Attuned Solutions AB och bolaget är har F-skattsedel Attuned Solutions AB har haft det sedan 2000-01-01.

Attuned Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556576-5624 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Attuned Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Attuned Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 08-6402275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Attuned Solutions AB är Kindberg, Björn Anders som är född 1979 och har titeln VD, Kindberg, Björn Anders som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Ajnestål, Carl Henrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .