M.A.K.E. Inredning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva all slags byggnation, målningsuppdrag, fastighetsförvaltning och fungera som konsultverksamhet inom dessa områden, samt utföra bokföringstjänster åt företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M.A.K.E. Inredning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är M.A.K.E. Inredning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-11-15 så skapades M.A.K.E. Inredning AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556575-8850 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är M.A.K.E. Inredning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med M.A.K.E. Inredning AB så går det att nå dem via telefon på 070-5583109 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom M.A.K.E. Inredning AB är Lindgren, Lars Erik Bertil som är född 1958 och har titeln Likvidator, Osser, John Samuel Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .