Enter Redovisning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Enter Redovisning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Enter Redovisning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Enter Redovisning AB är momsregistrerat sedan2003-05-01 och har organisationsnummer 556575-6771.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6781840 alternativt besöka eller skicka post till Enter Redovisning AB på följande adress Birger Jarlsg. 41 A, 111 45, Stockholm.

Enter Redovisning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-05-01.

I Enter Redovisning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Haddad, Sussie Saydé som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter, bedriva konsultativ verksamhet inom ekonomi, juridik och administration, redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.