The second sitting for the last supper AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och The second sitting for the last supper AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och The second sitting for the last supper AB är ett av dem. Statusen för The second sitting for the last supper AB är att Bolaget är inaktivt.

The second sitting for the last supper AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-08-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som The second sitting for the last supper AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, management- och agentverksamhet, förlagsverksamhet, scenproduktion event arrangörsverksamhet, uthyrning av musikstudio, utbildning, försäljning av informationslösningar, friskvård och rehabilitering, försäljning av friskvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The second sitting for the last supper AB inte är momsregistrerat.

Idag är The second sitting for the last supper AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med The second sitting for the last supper AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 023-792300.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med The second sitting for the last supper AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

The second sitting for the last supper AB har 556574-3720 som sitt organisationsnummer.