Turner Broadcasting System Sweden AB

Stockholms län

Information

Turner Broadcasting System Sweden AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Turner Broadcasting System Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Turner Broadcasting System Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-01-01.

Turner Broadcasting System Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-07-19. Men sedan 2000-01-01 så har Turner Broadcasting System Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Solna Torg 19, 171 45, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Turner Broadcasting System Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54650780.

Stockholm arbetar för att bolag som Turner Broadcasting System Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Turner Broadcasting System Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget har till föremåla för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, bedriva, främja och bistå vid försäljning av nordiska Tv-kanaler, utveckla, marknadsföra och bistå vid produktion av Tv-kanaler, sälja reklamtid i nordiska Tv-kanaler, undersöka och vidta nya åtgärder som kan förbättra möjligheterna att kunna genomföra ovanstående samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Turner Broadcasting System Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Turner Broadcasting System Sweden AB och det är följande personer, Kupsky, Jeffrey John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lombach, Jan Hugo som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ratajova, Zuzana som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Scott Sams, Louise som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Tyréus, Bengt Göran Waldemar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Turner Broadcasting System Sweden AB är 556573-9868.