Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556571-9159.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7102021 alternativt besöka eller skicka post till Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag på följande adress Dåntorpsv. 33 G, 136 50, Haninge.

Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Vitvaruservice i Stockholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jägre, Chiko Subimal Ranjan som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla service och reservdelar till hushållsmaskiner samt försäljning och installationer inom ventilation, värmepumpar, luftkonditionering, VVS, el-arbeten samt kylanläggningar. Vidare skall bolaget äga, träna och föda upp travhästar samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.