Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas.

Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom arkitektur och formgivning, samt även idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva förvaltning av fast och lös egendom, samt försäljning av produkter såsom belysningsarmaturer och möbler, formgivna inom bolaget.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-13.

Idag är Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0822560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag är Gustavsson, Sigvard Carl-Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingegerd Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Tyrén Romson, Ulrika som är född 1975 och har titeln Revisor, .

Johan Gustafsson Arkitektkontor Aktiebolag har 556571-1172 som sitt organisationsnummer.