Morgan Stanley Aktiebolag

Stockholms län

Information

556570-6974 är organisationsnummer för verksamheten Morgan Stanley Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Morgan Stanley Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Morgan Stanley Aktiebolag finns i.

Morgan Stanley Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-06-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Morgan Stanley Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Morgan Stanley Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Morgan Stanley Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Morgan Stanley Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6789600 eller genom brev på följande adress:
Hovslagarg. 5 A, 111 48, Stockholm

Bolaget skall, direkt eller indirekt, erbjuda ekonomisk rådgivning och andra finansiella tjänster på kapitalmarknadens område samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Morgan Stanley Aktiebolag och det är