Nordic Hotels Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Nordic Hotels Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Nordic Hotels Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nordic Hotels Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-05-03 så har Nordic Hotels Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-01-20 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nordic Hotels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Nordic Hotels Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nordic Hotels Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Östregård, Peter Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Håkan Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sundborg Werneman, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Nordic Hotels Aktiebolag har 556570-4714 som sitt organisationsnummer.