AB Plex Investments

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter AB Plex Investments. Det finns flera bolag som liknar AB Plex Investments i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AB Plex Investments är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-18 så har AB Plex Investments varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AB Plex Investments Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med AB Plex Investments så kan man gör det genom att posta ett brev till Florag. 13, 114 31, Stockholm. Vi ni istället prata med AB Plex Investments så kan ni göra det på 070-6068696.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom telekommunikation och teleteknologi. Bolaget skall även bedriva reklam, marknadsföring, affärsutvecklingskonsultation, projektledning och finansiell konsultation, samt även operativt driva och investera i projekt inom ramen för verksamhetens art. Bolaget skall också köpa och sälja fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ghatan, Bengt Dariush som är född 1967 och har titeln VD, Ghatan, Bengt Dariush som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Bo Sten Georg som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Eivor Inga-Lill som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

AB Plex Investments har 556570-2197 som sitt organisationsnummer.