Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral)

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är ett av dem. Statusen för Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är att Bolaget är aktivt.

Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) ska trivas.

Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva primär- vårdsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) inte är momsregistrerat.

Idag är Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55026700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergendahl, Matti Ilmari -Eriksson, Ik Dan Jesper -Lodin, Ann-Sofi Birgitta -Riber, Ralph David -Wadell, Lars Gunnar Tordson Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) är Eriksson, Ik Dan Jesper som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Lodin, Ann-Sofi Birgitta som är född 1962 och har titeln VD, Lodin, Ann-Sofi Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergendahl, Matti Ilmari som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wadell, Lars Gunnar Tordson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sjölander, Kenneth Mikael som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vårdcentralen Lina Hage AB (Linahage Vårdcentral) har 556568-9576 som sitt organisationsnummer.