F Backman Konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva marknadskonsultverksamhet inom marknads- föring och marknadsundersökningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F Backman Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är F Backman Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-04-13 så skapades F Backman Konsult AB och företaget är har F-skattsedel F Backman Konsult AB har haft det sedan 1999-01-01.

F Backman Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556568-7471 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är F Backman Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med F Backman Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 0152-32647 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Backman, Frank Vollrath -Backman, Gunnel Mona Christina

Följande personer är på något sätt aktiva inom F Backman Konsult AB är Backman, Frank Vollrath som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Gunnel Mona Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsKnuten Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .