Logistica Invest AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva teknisk och administrativ konsultverksamhet inom främst kraftindustrin tillika förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Logistica Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Logistica Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-03-22 så skapades Logistica Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Logistica Invest AB har haft det sedan 2000-12-14.

Logistica Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556568-4940 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Logistica Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Logistica Invest AB så går det att nå dem via telefon på 021-419953 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Logistica Invest AB är Eriksson, Anders Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgård, Karin Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .