PZ Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och PZ Design Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PZ Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PZ Design Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

PZ Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som PZ Design Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara försäljning av presentartiklar och inredningsartiklar för hem och kontor. Designarbete och konsultverksamhet inom nämnda verksamheter. Förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PZ Design Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är PZ Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med PZ Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6490740.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med PZ Design Aktiebolag är Säfstrand, Michael som är född 1958 och har titeln Likvidator, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, .

PZ Design Aktiebolag har 556568-2084 som sitt organisationsnummer.