ESP Music AB

Stockholms län

Information

ESP Music AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som ESP Music AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ESP Music AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ESP Music AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6125200.

Stockholm arbetar för att företag som ESP Music AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ESP Music AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, skivutgivning, management- och musikförlagsverksamhet samt därmed förenlig försäljnings-, konsult- och utbildningsverksamhet.

Firmatecknare för ESP Music AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ESP Music AB och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ESP Music AB är 556566-4892.