Aktiebolaget Willfour Business Intelligence

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Willfour Business Intelligence ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra och tillhandahålla analysarbete och därmed förekommande konsultationer avseende företags marknader, ekonomi och strategisk utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11.

Idag är Aktiebolaget Willfour Business Intelligence Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Willfour Business Intelligence så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50566350.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Willfour Business Intelligence är Eriksson, Jonas Ruben som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, .

Aktiebolaget Willfour Business Intelligence har 556566-0700 som sitt organisationsnummer.