Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-02-02 så har Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Värdsholmsg. 11, 151 32, Södertälje. Vi ni istället prata med Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55032301.

Bolaget skall bedriva lokalvård samt vidare allt inom trädgårdar, anläggningsarbeten och planteringar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rosenberg, Benita Marlene som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Vlassis, Anne-Marie Elisabet som är född 1973 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag har 556565-9553 som sitt organisationsnummer.