Ander & Lindström Partners Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ander & Lindström Partners Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Ander & Lindström Partners Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Bengt-Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Widegren, Eva Cecilia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ander & Lindström Partners Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ander & Lindström Partners Aktiebolag på telefon 08-6770030.

Företagets mening är att bidra till effektivitet och medmänsklighet i arbetslivet. Företaget erbjuder konsultation i vid mening som avser hjälp till självhjälp. Verksamheten vilar på en stark och tydlig värdegrund och värnar om demokrati och mänskliga rättigheter i arbetslivet. Företaget ska utgöra en påverkansfaktor i konsultbranschen. Bolagets syfte uppnås genom nationell och internationell konsultation och uppdragsverksamhet, nätverksarbeten, framtagande, marknadsföring och försäljning av verktyg och hjälpmedel, fastighetsförvaltning och ekonomisk förvaltning samt genom institutionella samarbeten med forskning och samhällsutvecklande verksamheter.

Idag är Ander & Lindström Partners Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ander & Lindström Partners Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ander & Lindström Partners Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Ander & Lindström Partners Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ander & Lindström Partners Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ander & Lindström Partners Aktiebolag har 556565-4513 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.