Jarskog Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Jarskog Förvaltning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Jarskog Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Jarskog Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Jarskog Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jarskog Förvaltning AB ska trivas.

Jarskog Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, företagsledning och administration, handel med värdepapper, äga, hyra ut och förvalta fastigheter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jarskog Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Jarskog Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Jarskog Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7850823.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jarskog Förvaltning AB är Jarskog, Håkan Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarskog, Åsa Ingela som är född 1964 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jarskog Förvaltning AB har 556565-0198 som sitt organisationsnummer.