Spoonful AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Spoonful AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Spoonful AB är ett av dem. Statusen för Spoonful AB är att Bolaget är aktivt.

Spoonful AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Spoonful AB ska trivas.

Spoonful AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva följande verksamhet "konsultverksamhet inom management och marknadsföring för företag och organisationer samt därmed förenlig verksamhet".

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spoonful AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Spoonful AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Spoonful AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-221210.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Spoonful AB är Fjällbäck, Carl Svante Olof som är född 1952 och har titeln VD, Fjällbäck, Carl Svante Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Johan Richard Gregory som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smedberg, Sven Arne som är född 1942 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Spoonful AB har 556565-0099 som sitt organisationsnummer.