Property Dynamics AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Property Dynamics AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Property Dynamics AB är ett av dem. Statusen för Property Dynamics AB är att Bolaget är aktivt.

Property Dynamics AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Property Dynamics AB ska trivas.

Property Dynamics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fastigheter, kraftverk, vilthägn och värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Property Dynamics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Property Dynamics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Property Dynamics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6450250.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Property Dynamics AB är Schönning, Nils Lennart Samuel som är född 1948 och har titeln VD, Schönning, Nils Lennart Samuel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelmark Schönning, Inga-Lill S M som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Property Dynamics AB har 556564-9224 som sitt organisationsnummer.