SBGF Service AB

Stockholms län

Information

SBGF Service AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där SBGF Service AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SBGF Service AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SBGF Service AB har haft sedan 1999-01-01. SBGF Service AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SBGF Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Eriksg. 44, 112 34, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6921850.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SBGF Service AB Privat, ej börsnoterat.

SBGF Service AB har idag 556564-3359 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Lars-Gunnar -Nylander, Carl Anders är den som för stunden ansvarar för SBGF Service AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva administrationstjänster och annan serviceverksamhet för Svenska Biogasföreningen.

I SBGF Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nylander, Carl Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Ove som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eken Södergård, Karin Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Kjerstin Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars-Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotRosenberg, Jan Magnus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensén, Bernt Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tendaj, Marta Janina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotTorgnyson Klemme, Anna Beatrice som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamotLüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln RevisorJohansson, Bo Erik Gerhard som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantEskilsson, Fridolf Mikael som är född 1969 och har titeln LekmannarevisorStålhandske, Liselotte Eva Marie som är född 1972 och har titeln LekmannarevisorSvensson, Gustav Erling Ronald som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantLüsch & Co Revision AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln RevisorJönköpings Kommuns Förvaltningsaktiebolag som är född och har titeln Revisor.