Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB. Det finns flera bolag som liknar Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-12-28 så har Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stopv. 100, 168 36, Bromma. Vi ni istället prata med Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva transporter inom bygg- och anläggnings- branschen, utföra service, reparationer samt annat underhåll på motorfordon och entreprenadmaskiner. Smides- och svetsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hallin, Hangryd Joakim Germund som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gertrud Torborg som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Joakim Hallins Maskin & Entreprenad AB har 556564-1627 som sitt organisationsnummer.