JOHAN ERNST NILSON AB

Stockholms län

Information

JOHAN ERNST NILSON AB är ett företag som finns i Stockholm. I JOHAN ERNST NILSON AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilson, Johan Ernst som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Pär Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JOHAN ERNST NILSON AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JOHAN ERNST NILSON AB på telefon 070-3123000.

Bolaget ska bedriva affärsverksamhet inom expeditioner av extra- ordinär grad och skapar projekt utav sina kommersiella rättig- heter, tex förlagsrättigheter, associationsrättigheter, TV-rättigheter, events och föreläsningar.

Idag är JOHAN ERNST NILSON AB av bolagstypen Aktiebolag.

JOHAN ERNST NILSON AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JOHAN ERNST NILSON AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och JOHAN ERNST NILSON AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOHAN ERNST NILSON AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilson, Johan Ernst -Roos, Pär Magnus

JOHAN ERNST NILSON AB har 556563-9993 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.