Josef Pajes Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet direkt eller via intressebolag inom säljträning, handel med värdepapper, konst och fastigheter, förvaltning av fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Josef Pajes Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Josef Pajes Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-01-21 så skapades Josef Pajes Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Josef Pajes Aktiebolag har haft det sedan 2004-12-16.

556563-4713 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Josef Pajes Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Josef Pajes Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Josef Pajes Aktiebolag är Pajes, Josef som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Atterberg, Eva Tora Elinor som är född 1961 och har titeln Suppleant, Engberg, Lars-Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .