Build-IT Strategic Consultants Sweden AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom strategier, förändringsprojekt, kontors- och produktionsrationaliseringar, utbildning, handha administration och projektledning samt försäljning av IT-lösningar, samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Build-IT Strategic Consultants Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Build-IT Strategic Consultants Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1998-11-23 så skapades Build-IT Strategic Consultants Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel Build-IT Strategic Consultants Sweden AB har haft det sedan 1999-01-01.

Build-IT Strategic Consultants Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-2684 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Build-IT Strategic Consultants Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Build-IT Strategic Consultants Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 08-6731890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bley, Thomas Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Build-IT Strategic Consultants Sweden AB är Bley, Thomas Gustaf som är född 1951 och har titeln VD, Bley, Thomas Gustaf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Parkman Bley, Ruth Anna Catharina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Mats Ingvar Herman som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.