PAN Trade Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och PAN Trade Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PAN Trade Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PAN Trade Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PAN Trade Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som PAN Trade Aktiebolag ska trivas.

PAN Trade Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och handel med livsmedel i parti samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PAN Trade Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är PAN Trade Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med PAN Trade Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7184880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PAN Trade Aktiebolag är Nilsson, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anneli Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

PAN Trade Aktiebolag har 556561-8609 som sitt organisationsnummer.