Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB är momsregistrerat sedan2006-03-09 och har organisationsnummer 556561-4707.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57917200 alternativt besöka eller skicka post till Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB på följande adress Lundag. 5, 171 63, Solna.

Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-14.

I Stöd och Resursgruppen i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kvalitativ och stimulerande barn- och ungdomsverksamhet som ett komplement till barnens hemmiljö och socialtjänstens insatser samt bedriva därmed förenlig verksamhet.