Barracuda Film & Television AB

Stockholms län

Information

Barracuda Film & Television AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Barracuda Film & Television AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericzén, Bobo Periklis som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Alberyd Ericzén, Monica Ingegerd A som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Bo Åke Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Barracuda Film & Television AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Barracuda Film & Television AB på telefon 070-5718148.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom TV, film, video, samt övrig mediaproduktion, samt uthyrning av televisionsproduktionsteknik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Barracuda Film & Television AB av bolagstypen Aktiebolag.

Barracuda Film & Television AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Barracuda Film & Television AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Barracuda Film & Television AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Barracuda Film & Television AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Barracuda Film & Television AB har 556555-5835 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.