HALEMA Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och HALEMA Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och HALEMA Konsult AB är ett av dem. Statusen för HALEMA Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

HALEMA Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som HALEMA Konsult AB ska trivas.

HALEMA Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom data och informationsteknologi avseende mjuk- och hårdvara samt bedriva handel med värdepapper tillika förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HALEMA Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är HALEMA Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med HALEMA Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55620475.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HALEMA Konsult AB är Magnusson, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Eva Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Sten Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

HALEMA Konsult AB har 556555-4028 som sitt organisationsnummer.