Andboda AB

Stockholms län

Information

Andboda AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Andboda AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Andboda AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Andboda AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-04-06. Men sedan 1998-01-01 så har Andboda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andboda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-321321.

Stockholm arbetar för att företag som Andboda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andboda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning, konsultation och projektledning inom området audiovisuell teknik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Andboda AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andboda AB och det är följande personer, Andersson, Pia Katarina som är född 1966 och har titeln VD, Svoboda, Marcel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andboda AB är 556554-5703.