Human Resource Forum i Norden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Human Resource Forum i Norden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Human Resource Forum i Norden AB är ett av dem. Statusen för Human Resource Forum i Norden AB är att Bolaget är aktivt.

Human Resource Forum i Norden AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Human Resource Forum i Norden AB ska trivas.

Human Resource Forum i Norden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av konsultverksamhet inom konferens, marknadsföring och evenemangarrangemang samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Human Resource Forum i Norden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Human Resource Forum i Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Human Resource Forum i Norden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-320200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Human Resource Forum i Norden AB är Görwik, Rolf Stefan som är född 1955 och har titeln VD, Görwik, Rolf Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Böhlin, Titti Liselotte Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson Vognsen, Ragnhild Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Human Resource Forum i Norden AB har 556553-5449 som sitt organisationsnummer.