5th Element Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla och producera rörlig bild för främst mobil, webb och TV. Bolaget skall därtill bedriva reklam och marknadsföring inom event, marketing och sponsring. Bolaget skall därtill idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för 5th Element Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är 5th Element Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1998-02-26 så skapades 5th Element Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel 5th Element Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

5th Element Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-0614 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är 5th Element Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med 5th Element Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52727000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom 5th Element Aktiebolag är Hellström, Karin Louise som är född 1968 och har titeln Extern VD, Svensk, Bengt Patrick som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Jens Kristoffer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Schedin, Lars Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kroona, Charlotte Elisabeth som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.