Fotograf Fredrik Hjerling AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva journalistik och fotografisk verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet, som kräver tillstånd enligt fondkommissionärslagen. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotograf Fredrik Hjerling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fotograf Fredrik Hjerling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1998-02-26 så skapades Fotograf Fredrik Hjerling AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Fotograf Fredrik Hjerling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556552-3056 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Fotograf Fredrik Hjerling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Fredrik Hjerling AB så går det att nå dem via telefon på 070-5953332 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotograf Fredrik Hjerling AB är Hjerling, Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln VD, Hjerling, Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjerling, Annica Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, van Lienden, Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, .