Media Menu International AB

Stockholms län

Information

Media Menu International AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Media Menu International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cevasco, Stefan Emanuele Wilhelm som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cevasco, Ingrid Ulla som är född 1942 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Media Menu International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Media Menu International AB på telefon 08-214050.

Bolaget skall bedriva holdingverksamhet, reklambyråverksamhet direkt eller genom dotterbolag, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Media Menu International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Media Menu International AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Media Menu International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-28 och Media Menu International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Media Menu International AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Media Menu International AB har 556551-9716 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.