NLI Fastigheter i Vetlanda AB

Stockholms län

Information

NLI Fastigheter i Vetlanda AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där NLI Fastigheter i Vetlanda AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NLI Fastigheter i Vetlanda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. NLI Fastigheter i Vetlanda AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till NLI Fastigheter i Vetlanda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-5590780.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NLI Fastigheter i Vetlanda AB Privat, ej börsnoterat.

NLI Fastigheter i Vetlanda AB har idag 556551-3586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för NLI Fastigheter i Vetlanda AB

Bolaget skall, direkt eller indirekt, äga samt förvalta och utveckla fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I NLI Fastigheter i Vetlanda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nicolaus, Stian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stray, Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Silfverstolpe, Carl Mauritz Mascoll som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .