Musikskolan Lilla Akademien AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Musikskolan Lilla Akademien AB. Det finns flera verksamheter som liknar Musikskolan Lilla Akademien AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Musikskolan Lilla Akademien AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-03-20 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-02-05 så har Musikskolan Lilla Akademien AB varit registrerat. Idag är Musikskolan Lilla Akademien AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Musikskolan Lilla Akademien AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Norrtullsg. 14, 113 45, Stockholm. Vi ni istället prata med Musikskolan Lilla Akademien AB så kan ni göra det på 08-54541830.

Bolaget skall för barn och ungdomar bedriva skolverksamhet med musikalisk inriktning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Balabina, Nina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Bo Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sperling Palmstierna, Hanna Isabella som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Power, Elena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sundborg, Ulf Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Gerhardsson, Karl Tomas Gerhard som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Balabina, Nina .

Musikskolan Lilla Akademien AB har 556551-0756 som sitt organisationsnummer.