MH InTernational Aktiebolag

Stockholms län

Information

MH InTernational Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I MH InTernational Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreen Hultman, Lily Gabrielle D som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Sten Jakob Ludvig som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MH InTernational Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MH InTernational Aktiebolag på telefon 08-6781080.

Bolaget skall rekrytera och kontraktera personal inom IT samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MH InTernational Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MH InTernational Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MH InTernational Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och MH InTernational Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MH InTernational Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MH InTernational Aktiebolag har 556550-8016 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.