Advokatfirman Göran Antonsson AB

Stockholms län

Information

Advokatfirman Göran Antonsson AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Advokatfirman Göran Antonsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Antonsson, Bengt Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlöf, Carl Fredrik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Göran Antonsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Göran Antonsson AB på telefon 08-6790900.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Göran Antonsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Göran Antonsson AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Göran Antonsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Advokatfirman Göran Antonsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Göran Antonsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Göran Antonsson AB har 556550-2373 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.