Barnhälsan König AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Barnhälsan König AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Barnhälsan König AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Barnhälsan König AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556549-6436.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6320146 alternativt besöka eller skicka post till Barnhälsan König AB på följande adress Stavangerg. 36, 164 38, Kista.

Barnhälsan König AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Barnhälsan König AB så sitter följande personer i styrelsen: , Arato, Szilard Roland som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Dobo, Georg Laszlo som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva primärvård och hälsorådgivning för barn, ta emot patienter efter tidsbeställning och avlägga hembesök hos sjuka barn, utföra vaccinationer, uppföljning av barnens fysiska och psykiska utveckling, konsultverksamhet inom data och programmeringsområdet, äga och förvalta fastigheter, handel med värde- papper samt idka därmed förenlig verksamhet.