Sjöboden Allt i Fisk AB

Stockholms län

Information

556549-5727 är organisationsnummer för företaget Sjöboden Allt i Fisk AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöboden Allt i Fisk AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Sjöboden Allt i Fisk AB finns i.

Sjöboden Allt i Fisk AB har varit registrerat sedan 1997-11-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöboden Allt i Fisk AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sjöboden Allt i Fisk AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöboden Allt i Fisk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sjöboden Allt i Fisk AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4495950 eller genom brev på följande adress:
Konsumentv. 9, 125 30, Älvsjö

Bolaget skall bedriva partihandel med marina livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöboden Allt i Fisk AB och det är Åström, Lars Torbjörn som är född 1959 och har titeln VD, Åström, Lars Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Kjell Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martin, Heidi Marica Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor