TB Fottrivsel AB

Stockholms län

Information

TB Fottrivsel AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som TB Fottrivsel AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TB Fottrivsel AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

TB Fottrivsel AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-12-02. Men sedan 1998-01-01 så har TB Fottrivsel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lostigen 37, 139 40, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TB Fottrivsel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att företag som TB Fottrivsel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TB Fottrivsel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fotvård,import export samt försäljning av hudvårdsprodukter, skor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TB Fottrivsel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TB Fottrivsel AB och det är följande personer, Dünkelmann Bernefjell, Martina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bazola Intchasso, Jeanette B E som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larm, Karl Nils-Olov Sone som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TB Fottrivsel AB är 556549-1551.