M3 Research AB

Stockholms län

Information

M3 Research AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där M3 Research AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. M3 Research AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M3 Research AB har haft sedan 1998-01-01. M3 Research AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M3 Research AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Birger Jarlsg. 50, 114 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-4001817.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M3 Research AB Privat, ej börsnoterat.

M3 Research AB har idag 556548-8524 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för M3 Research AB

Bolaget ska bedriva reklambyråverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I M3 Research AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agerskov, Steen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Agerskov, Steen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Oddershede, Mik Sebastian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Oddershede, Helle Raun som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vahlstedt, Hanna Maria Elisabeth som är född 1981 och har titeln Delgivningsbar person, BDO Sweden AB som är född och har titeln RevisorKjellman, Carl-Johan Henrik som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .