Filippa K Butik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Filippa K Butik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Filippa K Butik Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Filippa K Butik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-11-05 så har Filippa K Butik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Filippa K Butik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Filippa K Butik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Filippa K Butik Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6157000.

Bolaget skall bedriva burtiksförsäljning av konfektion, design- och inredningsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Abrahamsson Ring, Jon Petter Ola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Erik Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Filippa K Butik Aktiebolag har 556548-0091 som sitt organisationsnummer.